Τρόποι Πληρωμής

Κατά την ολοκλήρωση των αγορών μέσω της ιστοσελίδας kosmimax.gr σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα πληρώσετε για την παραγγελία σας. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι

  • Πληρωμή με Paypal.
  • Πληρωμή με πιστωτική Κάρτα ή Viva Wallet.
  • Αντικαταβολή (απαιτείται τηλεφωνική επιβεβαίωση).
  • Τραπεζική Κατάθεση (απαιτείται αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης).

 

Συσκευασία Δώρου

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να αναφέρετε στις πληροφορίες εάν επιθυμείτε συσκευασία δώρου χωρίς επιπλέον χρέωση.

Έξοδα Αποστολής

Ελλάδα

Οι παραγγελίας αποστέλλονται στο χώρο σας μέσω της εταιρείας Courier ACS εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2€ ενώ το κόστος για την αντικαταβολή στα 1.5€. Για αγορές άνω των 15€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν (μόνο τα έξοδα αποστολής, όχι της αντικαταβολής). Για παραγγελίες στο εξωτερικό παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.

Δυσπρόσιτες Περιοχές

Για Δυσπρόσιτες Περιοχές η παράδοση στον χώρο σας δεν χρεώνεται επιπλέον. Τα έξοδα αποστολής είναι τα ίδια σε κάθε περιοχή της Ελλάδος. Υπάρχει ωστόσο περίπτωση η εταιρεία ACS να μην είναι σε θέση να παραδώσει την παραγγελία σας στην οικία σας λόγω απομακρυσμένου σημείου. Τότε θα ενημερωθείτε για προκειμένου να παραλάβετε το δέμα σας από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS. Η συνεννόηση θα γίνει απευθείας με την ACS Courier η οποία και είναι αρμόδια για την παράδοση του δέματος σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να καταχωρείτε πάντα το κινητό σας υηλέφωνο στην παραγγελία σας.

Κύπρος

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες στην Κύπρο ανέρχονται στα 19,50€ και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι στις 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 19,50€ και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 10-15 ημέρες.