Γενικές Πληροφορίες

Το kosmimax.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης με τα κάτωθι στοιχεία:

  • Επωνυμία: Elsa Metani του Edmond
  • Α.Φ.Μ.: 165908235
  • ΔΟΥ: Καστοριάς
  • Αριθ. ΓΕΜΗ: 150023932000
  • Έδρα: Διοικητηρίου 23, Άργος Ορεστικό Καστοριάς, Τ.Κ. 52200
  • Κύρια Δραστηριότητα: Λιανικό εμπόριο ρολογιών και κοσμημάτων

Προκειμένου να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να έχετε διαβάσει και να συμφωνείτε πλήρως με τους όρους χρήσης της παρούσας σελίδας. Οι όροι χρήσης είναι δεσμευτικοί προς όλους και υπάρχουν για την καλύτερη ασφάλεια και προστασία σας. Οι Όροι Χρήσης της παρούσας σελίδας ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς επιπρόσθετη ενημέρωση. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλό θα ήταν να επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγές στους όρους χρήσης.

Άδεια χρήσης και Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας

Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, χρήση, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, διανομή, έκδοση, φόρτωση, εκτέλεση, μετάφραση ή τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο, του περιεχομένου (κείμενα, γραφικά κλπ.)  της ιστοσελίδας kosmimax.gr. Η οποιαδήποτε χρήση τόσο για εμπορικούς σκοπούς όσο και για προσωπικούς απαγορεύεται ρητά. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας kosmimax.gr ανήκει εξολοκλήρου στην εταιρεία Kosmimax. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, όπως λογότυπα, φωτογραφίες, κείμενα και βίντεο αποτελούν  πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείες και προστατεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία και διατάξεις περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Περιορισμός ευθύνης

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη εάν για οποιεσδήποτε συνθήκες ο επισκέπτης υποστεί οποιαδήποτε μορφής ζημιά κατά την περιήγησή του στην ιστοσελίδα μας. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδα σας παρέχεται ως έχει χωρίς καμία γραπτή εγγύηση. Επιπρόσθετα δεν δεσμευόμαστε για την αδιάκοπη ή χωρίς σφάλματα λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας.

Ακύρωση παραγγελίας

Ο εκάστοτε πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος Kosmimax.gr έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία. Υποχρεούται ωστόσο να προβεί στην ακύρωση προτού πραγματοποιηθεί η αποστολή της. Από τη στιγμή που θα αποσταλεί μια παραγγελία δεν δύναται να ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο. Στην περίπτωση που επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή είστε υποχρεωμένοι να καταβάλετε το αντίστοιχο αντίτιμο και να παραλάβετε την παραγγελία σας. Διαφορετικά η εταιρεία Kosmimax θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια από μέρους της.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η εταιρεία μας δεν μπορεί να εγγυηθεί στο 100% για τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας. Ενδέχεται για απρόσμενους λόγους σε κάποιες παραγγελίες να υπάρξουν καθυστερήσεις. Η εταιρεία μας επεξεργάζεται όλες τις πληροφορίες παραγγελιών κατά το ωράριο λειτουργίας του φυσικού καταστήματος και προβαίνει στην αποστολή τους το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις ένεκα αυξημένου φόρτου εργασίας ή καθυστέρηση του προμηθευτή μας (για παραγγελίας μη διαθέσιμων προϊόντων).

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Βάση του N.2251/1994, ο εκάστοτε πελάτης της εταιρείας Kosmimax διαθέτει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβει το προϊόν (όχι εργάσιμων ημερών) χωρίς να χρειαστεί να αναφέρει τον λόγο. Προκειμένου να είναι έγκυρο το δικαίωμα της υπαναχώρησης, το προϊόν το οποίο θέλετε να επιστρέψετε, θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (συμπεριλαμβανομένου και την συσκευασίας του). Κατά την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας θα πραγματοποιηθεί έλεγχος της κατάστασής του προκειμένου να σας επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την γνωστοποίηση της υπαναχώρησης, το πλήρες ποσό της αγοράς. Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορεί να ασκηθεί με την συμπλήρωση και την αποστολή του εντύπου υπαναχώρησης τόσο ταχυδρομικά στην έδρα του καταστήματος όσο και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kosmimaxgr@gmail.com. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το έντυπο υπαναχώρησης σε μορφή word και PDF.

Αγορές και Πληρωμές

Ο εκάστοτε επισκέπτης που επιλέγει να προβεί στην αγορά προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος kosmimax.gr, είναι υποχρεωμένος να παρέχει τα πραγματικά στοιχεία (Ον/μο και δ/νση κατοικίας) προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς και χωρίς προβλήματα η παραγγελία. Επιπροσθέτως, για πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω paypal ή πιστωτικής κάρτας, ο εκάστοτε πελάτης είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει μέσα τα οποία ανήκουν στην κυριότητά του ή έχει εξουσιοδοτηθεί προκειμένου να χρησιμοποιεί λογαριασμούς τρίτων. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για αγορές που δύναται να πραγματοποιηθούν από κλεμμένες πιστωτικές κάρτες ή λογαριασμούς Paypal.