Παρακάτω μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε περίπτωση που δεν βρείτε την απάντηση που αναζητάτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2€ και το κόστος αντικαταβολής 1,50€. Σε περίπτωση δηλαδή που επιλέξετε να πληρώστε με αντικαταβολή το συνολικό κόστος των μεταφορικών θα είναι 3,50€.

Ναι για αγορές άνω των 15€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν και άνω των 50€ θα λάβετε και ένα δώρο έκπληξη.

Το Kosmimax προκειμένου να παρέχει την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του, δεν θα σας ζητήσει επιπρόσθετα μεταφορικά ακόμη και αν διαμένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή. 

Για κάθε αγορά σας άνω των 50€  όπως προαναφέραμε θα λάβετε ένα δώρο έκπληξη. Η επιλογή του προϊόντος που θα σας αποσταλεί σαν δώρο είναι τυχαία. Συνήθως, το προϊόν που θα σας αποσταλεί θα είναι όσο το δυνατόν σχετικότερο με την παραγγελία σας.

Οι καλύτερες επιλογές για να προσφέρετε ως δώρο είναι τα σετ δώρου και τα σετ κοσμημάτων. Εάν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο θα σας προτείναμε τα χειροποίητα κοσμήματα και ιδιαίτερα της συλλογής XZ

Φυσικά, κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας μπορείτε να καλέσετε στο 2467400465 και να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Καλό θα ήταν να έχετε τους μοναδικούς κωδικούς των προϊόντων μπροστά σας.

Φυσικά. Στην σελίδα του Checkout Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Όλες οι συναλλαγές ολοκληρώνονται σε ασφαλές περιβάλλον της viva wallet. Εναλλακτικά μπορείτε να πληρώσετε και μέσω paypal, πάλι χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.

Αυτή τη στιγμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τα υψηλότερης ποιότητας υλικά που διαθέτουμε είναι το ασήμι 925, τα επάργυρα κοσμήματα και τα κοσμήματα από ατσάλι. Προς το παρών δεν διαθέτουμε προϊόντα από χρυσό. Πιθανόν στο μέλλον να εμπλουτίσουμε το κατάστημά μας και με το συγκεκριμένο υλικό.

Kosmimax minimal logo e1560345515524 - Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)
FAQs