Kosmimax

Δωρεάν Προώθηση Χειροποίητων κοσμημάτων

Το Kosmimax αποτελεί μια πλατφόρμα στην οποία πωλητές χειροποίητων δημιουργιών και αγοραστές έρχονται σε επαφή με τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε με σκοπό να βοηθήσει όλους του Έλληνες στην δωρεάν προώθηση χειροποίητων κοσμημάτων σε ένα ευρύτερο κοινό που θα συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεών τους.

δωρεάν προώθηση χειροποίητων κοσμημάτων

Δωρεάν Προώθηση Χειροποίητων κοσμημάτων

Χωρίς κανένα κόστος εγγραφής και χωρίς ποσοστά επί τον πωλήσεών σας, το Kosmimax αποτελεί την μοναδική  δωρεάν πλατφόρμα πώλησης χειροποίητων κοσμημάτων. Όπως πιθανόν ήδη να έχετε παρατηρήσει, όλες οι πλατφόρμες κρύβουν κάποια χρέωση προκειμένου να σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα και να αρχίσετε να πουλάτε τα προϊόντα σας. Το κόστος αυτό μπορεί να είναι για την εγγραφή σας στην πλατφόρμα, κόστος για κάθε καταχώρηση ενός προϊόντος ή ποσοστά επί των πωλήσεων που θα σας φέρει η πλατφόρμα.

Στο Kosmimax δεν θα βρείτε καμία τέτοια χρέωση. Για την ακρίβεια, έχετε την δυνατότητα να καταχωρήσετε έως και 20 προϊόντα, με 5 φωτογραφίες στο καθένα, πληροφορίες για εσάς ακόμη και σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα σας, εντελώς δωρεάν. Φυσικά κάθε πλατφόρμα τέτοιου είδους χρειάζεται κάποια έσοδα προκειμένου να καλύψει τα έξοδα συντήρησης. Ωστόσο εμείς δεν θα σας υποχρεώσουμε να καταβάλλετε κανένα ποσό. Τα έσοδα αυτά αφορούν τις πληρωμένες συνδρομές και τις προωθητικές ενέργειες οι οποίες δεν είναι υποχρεωτικές ώστε να προωθήσετε τα κοσμήματά σας.

Σε ποιον απευθύνεται η πλατφόρμα

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Kosmimax.gr απευθύνεται τόσο σε δημιουργούς χειροποίητων προϊόντων όσο και σε άτομα που θέλουν να προμηθευτούν υπέροχες δημιουργίες φτιαγμένες στο χέρι. Η πλατφόρμα προσπάθησε να διαχωριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει την βέλτιστη εμπειρία και στις δύο αυτές ομάδες ατόμων (αγοραστές και πωλητές). Τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι ιδιώτες μπορούν να καταχωρήσουν τα προϊόντα τους στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και να ξεκινήσουν άμεσα τις πωλήσεις. Εμείς φροντίζουμε για την συνεχή και δωρεάν πρώθηση χειροποίητων κοσμημάτων ώστε να προσεγγίσετε εύκολα και γρήογρα μεγαλύτερο κοινό.

kosmimax favicon

Τι προϊόντα μπορείτε να πουλήσετε – προωθήσετε

Η πλατφόρμα αφορά κυρίως χειροποίητα κοσμήματα ωστόσο ο εκάστοτε δημιουργός ή έμπορος μπορεί να προωθήσει και κοσμήματα του εμπορίου. Αυτό σημαίνει ότι για να εγκριθεί ένα προϊόν θα πρέπει να έχει φτιαχτεί από εσάς ή από κάποιον τρίτο που σας παρέχει το δικαίωμα πώλησης των προϊόντων του.

Τι χρειάζεται για να κάνω εγγραφή ως πωλητής;

Η εγγραφή ως πωλητής είναι αρκετά εύκολη και το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στην σελίδα «Λογαριασμός» με όλα τα ζητούμενα στοιχεία. Αυτό ήταν όλο. Πλέον μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα και να αρχίσετε να πουλάτε τα προϊόντα σας.

Ποια είναι η διαδικασία για τη δωρεάν προώθηση χειροποίητων κοσμημάτων

Η πλατφόρμα Kosmimax δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει σε επαφή τον πωλητή με τον αγοραστή. Αυτό σημαίνει ότι εμείς δεν θα επέμβουμε στην διαδικασία της πώλησης. Όταν ο ενδιαφερόμενος αγοραστής βρει ένα προϊόν σας που θέλει να αγοράσει, μπορεί να συμπληρώσει την φόρμα επικοινωνίας  ώστε να απευθυνθεί απευθείας στον πωλητή. Εν συνεχεία εσείς θα κανονίσετε τους τρόπους παράδοσης και πληρωμής. Καλό θα ήταν τόσο για τους αγοραστές όσο και τους πωλητές να επιλέγεται η μέθοδος της αντικαταβολής, αφού αποτελεί την πιο αξιόπιστη μέθοδο και για τις δύο πλευρές. Η πλατφόρμα Kosmimax δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συναλλαγές μεταξύ των πωλητών και των αγοραστών. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους Όρους Χρήσης.

Κάθε πωλητής έχει την δυνατότητα να συμπεριλάβει και σύνδεσμο από όπου μπορείτε να αγοράσετε απευθείας το προϊόν (eshop ή άλλη πλατφόρμα πώλησης). Αυτό σημαίνει ότι σε μερικές καταχωρήσεις μπορεί να τοποθετηθεί κουμπί «Online Αγορά Προϊόντος» το οποίο θα θα μεταφέρει τον ενδιαφερόμενο στην δική σας ιστοσελίδα, eshop ή social media ώστε να ολοκληρώσει την αγορά του προϊόντος. 

Πληρωμένη προώθηση κοσμημάτων

Μέσα από το Kosmimax.gr σας δίνεται η δυνατότητα και για πληρωμένη προώθηση χειροποίητων κοσμημάτων και ρολογιών. Κάθε δωρεάν μέλος έχει την δυνατότητα να καταχωρήσει μέχρι 20 προϊόντα εντελώς δωρεάν. Ένας ικανοποιητικός αριθμός προϊόντων για άτομα που ασχολούνται από χόμπι. Προκειμένου να καταχωρήσετε περισσότερα προϊόντα καθώς και να προβάλλετε περισσότερο τα προϊόντα σας μπορείτε να ενεργοποιήσετε κάποια συνδρομή ή μια επιμέρους προώθηση κάποιου συγκεκριμένου προϊόντος. Ειδικότερα, στην πλατφόρμα μας θα βρείτε 2 πακέτα συνδρομών για μέλη καθώς και την δυνατότητα καταχώρησης των προϊόντων σας ως προτεινόμενα. Αναλυτικότερα:

kosmimax favicon

Συνδρομή μέλους

Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω συνδρομές, εξασφαλίζεται την δική σας σελίδα καταστήματος μέσα από την οποία μπορείτε να προβάλλετε όλα σας τα προϊόντα συγκεντρωτικά. Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε πως θα φαίνεται το κατάστημά σας στον σύνδεσμο: https://kosmimax.gr/store/kosmimax

Επιπρόσθετα, κάθε πακέτο περιλαμβάνει και κάποιες προωθητικές ενέργειες. Η πρώτη αφορά τα προτεινόμενα προϊόντα τα οποία προβάλλονται με έντονο πλαίσιο σε αρκετά σημεία της ιστοσελίδας μας συμπεριλαμβανομένου και της αρχικής σελίδας. Η δεύτερη ενέργεια αφορά το bump up των προϊόντων με το οποίο δίνεται στα προϊόντα σας μια ώθηση ώστε να ανεβούν υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Τα πακέτα συνδρομών μέλους έχουν διάρκεια 1 έτους.

Άπλό μέλος - 20€ / έτος

20 Δωρεάν καταχωρήσεις + 50 επιπλέον

Ετήσια συνδρομή η οποία ξεκλειδώνει την λειτουργία καταστήματος ώστε να προβάλεται όλα σας τα προϊόντα μέσα από την δική σας σελίδα. Επιπρόσθετα θα λάβετε δυνατότητα για 3 καταχωρήσεις προϊόντων ως προτεινόμενα και 3 bump ups, με διάρκεια 5 ημερών

Business - 50€ / έτος

20 Δωρεάν καταχωρήσεις + 500 επιπλέον

Ετήσια συνδρομή η οποία ξεκλειδώνει την λειτουργία καταστήματος ώστε να προβάλεται όλα σας τα προϊόντα μέσα από την δική σας σελίδα. Επιπρόσθετα θα λάβετε δυνατότητα για 20 καταχωρήσεις προϊόντων ως προτεινόμενα και 20 bump ups, με διάρκεια 30 και 20 ημερών αντίστοιχα.

Περισσότερη προώθηση χειροποίητων κοσμημάτων

Η ιστοσελίδα μας λαμβάνει χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίος και αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους για να προωθήσετε τα κοσμήματά σασς χωρίς να πληρώνετε υπέρογκα ποσά ή να χάνεται ποσοστά από τις πωλήσεις. Ωστόσο εάν αναζητάτε περισσότερες λύσεις προώθησης, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε διαφημιστικά πακέτα σε Google και κοινωνικά δίκτυα που θα σας εξασφαλίσουν την  μέιστη προβολή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Scroll to Top